Laxsjön Ekerö öppettider

Laxsjön ekerö öppettider

Laxsjön, belägen i Ekerö kommun i Sverige, är en vacker sjö omgiven av vacker natur. Sjön är en populär destination för fiskeentusiaster med sin rika fiskpopulation. Här kan du hitta olika arter av fisk som lax, öring, gös och abborre. Sjön erbjuder också möjligheter till picknick och grillplats för att njuta av en avkopplande dag vid vattnet.

Om du planerar att besöka Laxsjön är det viktigt att du känner till dess öppettider. Under sommarmånaderna är sjön vanligtvis öppen för besökare från tidig morgon till sen kväll. Detta ger dig gott om tid att njuta av fiske eller koppla av vid sjön. Om du planerar att besöka under andra tider på året, kan det vara en bra idé att kontrollera öppettiderna på förhand, då de kan variera beroende på säsong och väderförhållanden.

Ta med familj och vänner för en fantastisk dag vid Laxsjön i Ekerö. Utforska den vackra naturen, prova på fiske eller ta det bara lugnt vid vattnet. Oavsett vilket kan du vara säker på att Laxsjön har något att erbjuda för alla. Se till att du planerar ditt besök i förväg och kolla öppettiderna för att få ut det mesta av din upplevelse vid Laxsjön.

Njut av Laxsjön i Ekerö – en pärla mitt i naturen!

Njut av Laxsjön i Ekerö - en pärla mitt i naturen!

Laxsjön Ekerö öppettider

Laxsjön är en vacker naturområde belägen på Ekerö i Sverige. Med sina kristallklara vatten och omgivningens grönska är Laxsjön en populär destination för de som söker avslappning och rekreation.

På Laxsjön kan besökare njuta av olika aktiviteter, inklusive picknick vid sjön, grillning på de dedikerade grillplatserna och simning i det friska vattnet. Området är också känt för sina fantastiska fiskemöjligheter.

Öppettider

Öppettider

Här är öppettiderna för Laxsjön:

Dag Öppningstid Stängningstid
Måndag 08:00 20:00
Tisdag 08:00 20:00
Onsdag 08:00 20:00
Torsdag 08:00 20:00
Fredag 08:00 20:00
Lördag 08:00 20:00
Söndag 08:00 20:00

Kom och njut av den vackra naturen och alla möjligheter som Laxsjön på Ekerö har att erbjuda!

Norsk lax, perfekt i alla rätter | Seafood from Norway

Del 6 – Final! Konservering av Vanus Labor från David Klöcker Ehrenstrahls ateljé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *