Steam Escape from Monkey Island tangentbordskontroller fungerar inte

Steam escape from monkey island keyboard controls don't work

Om du är en eldig fan av ardent äventyrsspel och vänder ut och in på ditt tangentbord för att sluta från apisk ö, kan det vara extremt frustrerande när tangentbordskontrollerna inte fungerar som de ska. Detta är dock ett vanligt problem för Steam Escape from Monkey Island-spelare.

Escape from Monkey Island, det fjärde spelet i den populära äventyrsserien, skapad av den legendariska designern och manusförfattaren Ron Gilbert, är känt för sin charmiga humor och engagerande berättelse. Men när spelare försöker styra den karismatiska piraten Guybrush Threepwood med tangentbordet, kan de snart upptäcka att inga kommandon erkänns eller att kontrollerna är överdrivet känsliga.

”Jag fann mig själv frustrerad när jag försökte använda tangentbordet för att röra mig runt i spelet”, säger en spelare som heter Erik. ”Ingen av mina knapptryckningar registrerades och jag kunde inte förstå varför.”

Om du har stött på detta frustrerande problem, oroa dig inte – det finns en lösning! Steam Escape from Monkey Island-spelare har rapporterat att genom att gå in i spelets inställningar och justera tangentbordskontrollerna kan du enkelt få dem att fungera som de ska. Genom att gå till ”Options” -menyn och välja ”Controls” kan du ändra kontrolljusteringarna så att spelet lyssnar på dina kommandon utan att vara alltför ömsomliga.

För att göra tangentbordskontrollerna mindre känsliga ska du dra spakens ”Sensitivity” -reglaget åt höger tills du är nöjd med reaktionen. Om å andra sidan inga kommandon registreras alls, rekommenderas det att kontrollera att tangentbordet är ordentligt anslutet till datorn och att inga andra program är igång som kan störa tangentbordsinputs. Om problemet kvarstår kan du också prova att uppdatera dina tangentbordsdrivrutiner eller använda ett annat tangentbord om möjligt.

Vad är problemet med Steam Escape from Monkey Island tangentbordskontroller?

Vad är problemet med Steam Escape from Monkey Island tangentbordskontroller?

Det finns ett problem med tangentbordskontrollerna i Steam-versionen av Escape from Monkey Island. Många spelare har rapporterat att tangentbordskontrollerna inte fungerar som de ska. När de försöker använda tangentbordet för att styra spelkaraktären Guybrush Threepwood, händer ingenting. Detta har orsakat frustration och besvär för spelarna som inte kan spela spelet som de önskar.

Affen Interactive och Ardent apisk

Affen Interactive och Ardent apisk

Enligt rapporter verkar problemet bero på bristande kompatibilitet mellan spelet och Steam-plattformen. Escape from Monkey Island är ett äldre spel som ursprungligen utvecklades av Affen Interactive och Ardent apisk. Detta skapar en utmaning när man försöker anpassa spelet till Steam och dess tangentbordskontroller. Det är möjligt att spelet inte är korrekt konfigurerat för att fungera med Steam-plattformens standardkontroller eller att det finns en bugg i spelet som orsakar problemet.

Lösningar och att vara eldig

Lösningar och att vara eldig

För att lösa problemet kan spelarna prova följande åtgärder:

1. Kontrollera spelets inställningar: Se till att tangentbordskontrollerna är korrekt konfigurerade i spelets inställningar, både i Steam och i själva spelet.
2. Uppdatera spelet: Kontrollera om det finns några uppdateringar för spelet och se till att du har den senaste versionen.
3. Använd en extern tangentbordsemulator: Om inget annat fungerar kan spelare prova att använda en extern tangentbordsemulator för att efterlikna tangentbordskontrollerna.
4. Kontakta support: Om problemet kvarstår, kontakta Steam-support eller spelets utvecklare för ytterligare assistans och problemrapportering.

Det är viktigt för spelare att vara eldiga och affen om att lösa problemet. Att rapportera problemet till Steam eller spelets utvecklare kan hjälpa till att öka medvetenheten och möjliggöra en snabbare lösning. Genom att ropa om problemet och söka efter lösningar kan spelarna hjälpa till att förbättra spelupplevelsen för alla som gillar att spela Escape from Monkey Island på Steam-plattformen.

Curse of Monkey Island – No Commentary Play Through

CohhCarnage Plays Monkey Island 4: Escape from Monkey Island – Episode 9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *