Radio nyheter göteborg

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från Göteborg genom att lyssna på Radion. Vi levererar dagliga rapporter om sport, trafik och mycket mer. Varje dag kan du få de senaste nyheterna från Göteborg direkt till din radiomottagare.

Vår erfarna team av journalister och reportrar strävar efter att ge dig de mest omfattande nyheterna från Göteborg och området runt. Vi bevakar de senaste händelserna och ger dig exklusiva intervjuer och insikter om de viktigaste evenemangen som äger rum i staden.

Radion erbjuder också musik och underhållning för att hålla dig nöjd under hela dagen. Vi spelar de senaste hitlåtarna och bjuder in lokala artister för liveframträdanden. Och om du missade en intressant intervju eller ett evenemang, kan du alltid lyssna på våra arkiv som finns tillgängliga online.

Gå inte miste om de senaste nyheterna och händelserna i Göteborg. Håll dig uppdaterad genom att lyssna på Radio nyheter Göteborg på Radion varje dag. Vi är din källa till sport, trafik, evenemang, musik och intervjuer i Göteborg.

Radio nyheter Göteborg

Radio nyheter Göteborg

Här på Radio nyheter Göteborg kan du hitta de senaste nyheterna från Göteborg och regionen. Vi är din källa för aktuell information om evenemang, intervjuer, väder, trafik och sport.

Evenemang

Evenemang

Vi håller dig uppdaterad om alla spännande evenemang som äger rum i Göteborg. Oavsett om det är konserter, teaterföreställningar, festivaler eller utställningar, så kan du hitta all information du behöver här.

Nyheter

Vårt team av journalister och reportrar arbetar hårt för att leverera de senaste nyheterna från Göteborg. Vi bevakar allt från politik och ekonomi till kultur och samhällsfrågor. Du kan lita på oss för att hålla dig informerad om vad som händer i din stad.

Intervjuer

Vi gör också regelbundna intervjuer med intressanta personer från Göteborg. Här kan du få inblick i deras liv, arbete och åsikter om aktuella frågor.

Väder

Vår väderavdelning ger dig den senaste prognosen för Göteborg. Vi håller dig uppdaterad om temperatur, nederbörd och vindförhållanden, så att du kan planera din dag i förväg.

Trafik

Oavsett om du reser med bil, cykel eller kollektivtrafik, kan vår trafikinformation hjälpa dig att undvika trafikstockningar och förseningar. Vi ger dig aktuell information om vägarbeten, olyckor och kollektivtrafikstörningar.

Sport

Om du är intresserad av sport är vi din källa för de senaste rapporterna och resultaten från Göteborgs sportvärld. Vi håller dig uppdaterad om allt från fotboll och ishockey till friidrott och simning.

Lyssna på Radio nyheter Göteborg för att hålla dig informerad om allt som händer i din stad!

Se förödelsen efter explosionen i Göteborg | TV4 Nyheterna | TV4 & TV4 Play

Trisskraparen får Jenny Strömstedt att vika sig av skratt – Nyhetsmorgon (TV4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *