Ber om ursäkt för missat möte

Ber om ursäkt för missat möte

Vi vill framföra vår mest uppriktiga ursäkt för att vi har missat det avtalade mötet. Vi inser att detta har orsakat olägenheter och vi vill förklara varför vi inte kunde närvara.

Tyvärr uppstod oväntade omständigheter som var utanför vår kontroll, vilket hindrade oss från att närvara vid mötet. Vi hade verkligen sett fram emot att diskutera ämnet och presentera vårt perspektiv, men det blev omöjligt av dessa olyckliga händelser.

Vi ber om överseende och hoppas att ni kan förstå att detta var ett oförutsägbart hinder. Vi beklagar verkligen den eventuella besvikelse och obehag som detta kan ha orsakat er.

För att kompensera för det inställda mötet skulle vi vilja föreslå en ny tid för att träffas. Vi inser att det är vårt ansvar att återupprätta förtroendet och vi är redo att vidta nödvändiga åtgärder för att göra det möjligt för mötet att äga rum så snart som möjligt.

Igen, vi ber om ursäkt för det inträffade och hoppas på er förståelse och fortsatta samarbete.

Ber om ursäkt för missat möte

Ber om ursäkt för missat möte

Jag vill härmed be om ursäkt för att jag missade mötet som vi hade planerat. Det var ett misstag från min sida och jag inser att det har orsakat olägenheter för alla inblandade. Jag beklagar verkligen och hoppas att ni kan acceptera min ursäkt.

Jag vill även förklara vad som hände för att förtydliga situationen. Tyvärr uppstod ett akut familjeärende som krävde min omedelbara uppmärksamhet. Jag blev tvungen att lämna kontoret omedelbart och kunde inte återvända i tid för mötet.

Jag tar fullt ansvar för mitt missöde och jag är medveten om att detta inte är acceptabelt. Det är inte bara oprofessionellt att missa ett möte, utan det visar också brist på respekt gentemot er och era tidigare åtaganden.

Jag vill lova er att det här inte kommer att hända igen och att jag har vidtagit åtgärder för att se till att jag har bättre kontroll över min tid och prioriteringar. Jag kommer att vara mer noggrann med mina schemaläggningar och säkerställa att detta inte sker igen i framtiden.

Jag uppskattar verkligen ert tålamod och hoppas att ni kan förlåta mitt oavsiktliga misstag. Jag är redo att ta till mig eventuella konsekvenser och är villig att göra upp för mitt misstag.

Tack för er förståelse och jag hoppas att vi kan fortsätta vårt samarbete på ett professionellt sätt framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *