Make bus lines in open ttd

Vill du prova på att skapa och hantera din egen busstrafik? Då är Open Transport Tycoon Deluxe (ttd) det perfekta spelet för dig. Med ttd kan du skapa dina egna linjer och organisera transport mellan olika platser.

ttd är ett realtidsbaserat strategispel där du får möjlighet att styra och utveckla olika transportsätt, inklusive bussar, tåg och flygplan. Genom att öppna upp för ditt kreativa sinne kan du designa och planera dina egna busslinjer för att transportera människor och varor mellan olika delar av städerna och samhällena inom spelet.

Genom att skapa effektiva busslinjer kan du hjälpa till att förbättra transporten och minska trängseln på vägarna. Du kan också tjäna pengar genom att ta betalt för passagerarna och fraktar varor mellan olika platser. Men se upp, det krävs också en balans mellan att tjäna pengar och att tillfredsställa behoven hos invånarna och verksamheterna inom staden.

Med sina realistiska grafik och detaljerade simuleringar ger ttd dig en verklig känsla av att vara en transportledare. Så om du är intresserad av att skapa och hantera en egen busstrafik, varför inte prova på Open Transport Tycoon Deluxe idag och ta kontroll över din egen transportvärld?

Gör busslinjer i öppen TTD

Gör busslinjer i öppen TTD

Om du älskar att spela Transport Tycoon Deluxe, kan du skapa dina egna busslinjer för att transportera passagerare. I spelet kan du inte bara hantera bussar, utan också tåg och andra transportsätt. Men om du vill fokusera på att göra busslinjer, kan du göra det också!

För att skapa busslinjer i spelet, öppna TTD och starta en ny spelomgång. Välj sedan en plats där du vill att dina busslinjer ska vara. Du kan välja mellan olika städer och se vilka platser som är mest populära för passagerare.

När du har valt en plats, gå till fliken ”Transport” och välj ”Buss” från menyn. Där kan du välja olika typer av bussar och bestämma antalet bussar du vill använda för din linje. Du kan också välja vilka stationer du vill att bussen ska stanna vid.

Efter att ha valt dina bussar och stationer, kan du börja göra linjen. Klicka på ”Gör linje” knappen och dra sedan musen över de stationer du vill använda. När du är klar, klicka på ”Klar” för att slutföra linjen. Nu kommer dina bussar att börja köra på linjen och transportera passagerare mellan stationerna.

För att se hur bra dina busslinjer är, kan du kolla på statistik och ekonomi i spelet. Du kan se hur många passagerare som använder linjen och hur mycket pengar du tjänar. Om du ser att en viss linje inte är lönsam, kan du försöka göra ändringar för att förbättra den.

Så om du gillar att spela spel och älskar att hantera transport, ge öppna TTD en chans. Skapa dina egna busslinjer och se hur bra du kan göra i transportbranschen!

I spent 100 Years building one City in Open Transport Tycoon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *