Hudiksvalls rid & ponnyklubb

Hudiksvalls rid & ponnyklubb

Hudiksvalls rid & ponnyklubb är en populär och väletablerad klubb för alla ridintresserade i Hudiksvall. Vi erbjuder ridning för både barn och vuxna, oavsett ålder och erfarenhet. Vårt mål är att främja gemenskapen kring hästsporten och erbjuda en trygg och rolig miljö för alla.

Vi har ett brett utbud av olika aktiviteter och lektioner för våra medlemmar. På ponnyklubben kan barn och nybörjare lära sig grunderna i ridning och ta hand om ponnyerna. För de mer erfarna ryttarna erbjuder vi ridlektioner och träning för att förbättra ridteknik och förmåga.

Vi är stolta över vår erfarna personal och våra välutbildade hästar och ponnyer. Våra instruktörer är kunniga och engagerade och arbetar tillsammans med eleverna för att utveckla deras ridfärdigheter och självförtroende.

Hudiksvalls rid & ponnyklubb

Hudiksvalls rid & ponnyklubb

Hudiksvalls rid & ponnyklubb är en fantastisk möjlighet för både unga och gamla att delta i ridaktiviteter i Hudiksvall. Klubben erbjuder ridlektioner och aktiviteter för ryttare i alla åldrar och nivåer.

Ridning för alla åldrar

Ridning för alla åldrar

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren ryttare erbjuder Hudiksvalls rid & ponnyklubb kurser och lektioner som passar just dig. Klubben har utbildade instruktörer som kan hjälpa dig att utveckla dina ridkunskaper och komma närmare dina mål inom ridning.

Ponnyklubb

Ponnyklubb

För barnen finns det också möjlighet att vara med i ponnyklubben. Här kan de lära sig om hästar och ponnyer, ta hand om dem och såklart rida på dem. Det är ett fantastiskt sätt för barnen att komma närmare hästarna och lära sig mer om ridning.

Genom att vara medlem i Hudiksvalls rid & ponnyklubb får du tillgång till en trevlig gemenskap och möjlighet att utöva din passion för ridning. Klubben anordnar även olika evenemang och tävlingar där du kan delta och testa dina färdigheter mot andra ryttare.

Tveka inte att kontakta Hudiksvalls rid & ponnyklubb för mer information om deras aktiviteter och hur du kan bli medlem.

Matrix LB A:0/A:0 Hudiksvalls rid och ponnyklubb 22/8-2020

Felicia och Mundon Fern, LC, Hudiksvalls rid- och ponnyklubb, 16/8-2015. Andra placering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *