Hur man sträcker CSGO utan att få svarta fält

How to stretch csgo without geting blac bars

CSGO, eller Counter-Strike: Global Offensive, är ett populärt datorspel som lockar miljontals spelare över hela världen. För att få den bästa spelupplevelsen är det viktigt att se till att spelet är ordentligt sträckt över skärmen utan att få svarta ränder. Här kommer några tips på hur man kan uppnå detta utan att behöva bekymra sig om de irriterande svarta kanterna.

För det första är det viktigt att kontrollera inställningarna för spelgrafiken. CSGO har en rad olika grafikinställningar som kan påverka hur spelet visas på skärmen. Genom att ändra upplösningen till den som passar din bildskärm bäst kan du undvika svarta ränder och se till att spelet sträcks över hela skärmen.

En annan metod för att undvika svarta kanter är att justera bildskärmens inställningar. Många moderna bildskärmar har en ”skärmjustering” -funktion som gör att du kan ändra skärmens storlek och position. Genom att finjustera dessa inställningar kan du säkerställa att CSGO sträcker sig över hela skärmen utan att få svarta ränder.

Om du fortfarande upplever svarta kanter efter att ha justerat grafikinställningarna och bildskärmens inställningar är det möjligt att det kan vara ett problem med dina grafikkortsförare. Att ha de senaste drivrutinerna för ditt grafikkort kan bidra till att undvika olika grafikrelaterade problem, inklusive svarta ränder i CSGO. Se till att regelbundet uppdatera dina drivrutiner för att hålla ditt system i toppform.

Sammanfattningsvis, genom att kontrollera spelinställningarna, justera bildskärmens inställningar och hålla dina grafikkortsförare uppdaterade, kan du undvika svarta ränder i CSGO och njuta av en smidig och sträckt spelupplevelse.

Hur man sträcker CSGO-skärmens upplösning

Hur man sträcker CSGO-skärmens upplösning

För många spelare kan det vara frustrerande att spela CSGO med en låg upplösning, särskilt om det resulterar i svarta ränder på skärmen. Här är en guide om hur man sträcker CSGO-skärmens upplösning utan att få svarta ränder.

1. Öppna CSGO och gå till inställningar.

2. Välj fliken ”Videoinställningar” eller liknande.

3. Hitta alternativet för upplösning och ändra det till önskad upplösning.

4. Om skärmen blir förstorad och visar svarta ränder, följ dessa steg för att fixa det:

5. Gå till din grafikkortsinställning genom att högerklicka på skrivbordet och välja ”grafikkortsinställningar” eller liknande.

6. Hitta alternativet ”Skalning” eller ”Överskanning” och justera det till önskad nivå.

7. Klicka på ”Spara” eller ”Tillämpa” för att verkställa ändringarna.

8. Gå tillbaka till CSGO och se om de svarta randerna försvunnit.

Genom att följa dessa steg bör du kunna sträcka CSGO-skärmens upplösning utan att få svarta ränder. Det är viktigt att notera att vissa grafikkort och skärmar kanske inte har alla de här alternativen tillgängliga, så det kan vara bäst att experimentera med olika inställningar och se vilka som fungerar bäst för dig.

This is 99% why your aim is bad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *