Id koll facebook

När du vill få koll på någon på Facebook kan det vara användbart att hitta deras id. Ett id är en unik identifikator som varje användare får på Facebook. Genom att använda en persons id kan du enkelt komma åt deras profil och se deras inlägg och bilder.

För att hitta någons id på Facebook kan du använda olika metoder. En enkel metod är att gå till personens profil och titta på webbadressen i din webbläsares adressfält. Id:et kommer att visas efter ”facebook.com/”.

Exempel: Om webbadressen är ”https://www.facebook.com/profile.php?id=123456789”, är 123456789 personens id.

En annan metod är att använda Facebooks API för att hämta en persons id. Du kan göra detta genom att skapa ett Facebook Developer-konto och använda graph API explorer. Där kan du ange personens namn och få tillbaka deras id i JSON-format.

Att ha tillgång till någons id på Facebook kan vara användbart i många olika situationer, till exempel om du vill kontakta någon som du inte är vän med eller om du vill söka efter innehåll från en viss person.

Vad är Facebook ID?

Vad är Facebook ID?

Facebook ID är en unik numerisk identifikator som tilldelas varje användare på Facebook. Det kan användas för att hitta och identifiera en specifik användare på plattformen.

Hur kan jag hitta mitt Facebook ID?

Hur kan jag hitta mitt Facebook ID?

För att hitta ditt Facebook ID kan du följa dessa steg:

  1. Logga in på ditt Facebook-konto.
  2. Gå till din profil.
  3. Kontrollera webbläsarens adressfält.
  4. Efter ”facebook.com/” kommer det att finnas en sifferserie. Detta är ditt Facebook ID.

Genom att använda ditt Facebook ID kan du dela det med andra användare eller webbplatser för att hitta och identifiera dig på Facebook. Det kan vara användbart vid inloggning på andra plattformar eller för att skapa anpassade innehåll för din Facebook-profil.

iPhone 13xS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *