Kan inte se min önskelista i iTunes

Cant see my wishlist in itunes

Ibland kan det hända att du inte kan se din önskelista i iTunes. Det kan vara frustrerande, särskilt om du har lagt till många låtar, filmer eller appar på din önskelista som du ville köpa eller ladda ned senare. Men det finns några steg du kan ta för att försöka lösa problemet.

Först och främst, se till att du är inloggad med rätt Apple-ID i iTunes. Om du är inloggad med fel konto kan det vara anledningen till varför du inte kan se din önskelista. Kolla också om du har aktiverat ”Visa önskelista” i dina inställningar.

Om du fortfarande har problem kan det vara en bra idé att starta om iTunes eller till och med din enhet. Ibland kan en enkel omstart lösa många problem. Om det inte fungerar, kan det vara värt att kontakta Apple Support för att få ytterligare hjälp och support.

Kort sagt, om du inte kan se din önskelista i iTunes, försök att kontrollera ditt Apple-ID och inställningarna, starta om iTunes eller enheten och kontakta Apple Support om inget av detta löser problemet.

Var finns min önskelista i iTunes?

Var finns min önskelista i iTunes?

Om du inte kan se din önskelista i iTunes kan det finnas olika skäl till det. Här är några steg du kan ta för att hitta din önskelista:

Kontrollera att du är inloggad i iTunes

Kontrollera att du är inloggad i iTunes

För att se din önskelista i iTunes måste du vara inloggad på ditt Apple-ID. Kontrollera att du är korrekt inloggad genom att gå till Inställningar och välja Konton. Om du inte är inloggad kan du logga in med ditt Apple-ID och lösenord.

Gå till fliken ”Önskelista”

En av de vanligaste platserna att hitta din önskelista i iTunes är genom att navigera till fliken ”Önskelista”. För att göra detta, öppna iTunes och klicka på ”Store” längst upp på sidan. I menyn som visas ska du se ”Önskelista” som ett av alternativen. Klicka på ”Önskelista” för att komma åt den.

Om du inte ser ”Önskelista” som ett alternativ kan det vara så att du inte har skapat någon önskelista ännu.

Genom att följa dessa steg bör du kunna hitta din önskelista i iTunes och se vad du har lagt till eller vill lägga till i den.

How to sign into an iTunes account on an iPad or iPhone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *