Kao suay thai meny

Välkommen till Kao Suay Thai! Vi är en exklusiv restaurang som erbjuder en spännande meny med inspiration från både den thailändska maten och kampsporten kickboxning. Vår meny är smakrik och spännande, och vi strävar efter att erbjuda våra gäster en unik upplevelse för smaklökarna.

Kickboxning är en smidig kampsport som kombinerar både slag och sparkar, och den har sitt ursprung i Thailand. Hos oss kan du även delta i träningspass och sparring för att få en djupare förståelse för denna fascinerande sport.

Thailändsk mat är känd för sin användning av färska kryddor och starka smaker, och vår meny speglar detta. Vi erbjuder klassiska thailändska rätter som pad thai och green curry, men också mer unika rätter som vår egna tolkning av de traditionella thailändska köttbullarna. Vårt kök använder enbart färska råvaror av högsta kvalitet för att säkerställa att våra gäster får en autentisk smakupplevelse.

Hos oss på Kao Suay Thai får du inte bara en god måltid, utan också en upplevelse av den thailändska matkulturen och kickboxningens värld. Kom och besök oss för en minnesvärd kväll fylld med god mat och spänning!

Kao suay thai meny

Kao suay thai meny

Upptäck den thailändska matkulturen hos oss genom vår Kao suay thai meny. Vi erbjuder en spännande blandning av traditionella thailändska rätter och moderna smaker.

Smidig och vällagad mat

Smidig och vällagad mat

Våra kockar använder sig av färska och högkvalitativa ingredienser för att skapa en meny som är både smakrik och näringsrik. Vi strävar efter att tillaga varje rätt med omsorg och precision för att ge dig en autentisk thailändsk matupplevelse.

En mix av kickboxning och kampsport

En mix av kickboxning och kampsport

Hos oss kan du inte bara njuta av läcker mat, utan också få en inblick i thailändsk kickboxning och kampsportstraditioner. Vi erbjuder sparring och träningsmöjligheter för både nybörjare och erfarna atleter. Ta chansen att träna med våra sparringpartners och utforska den thailändska kampsportens fascinerande värld.

Thailändsk mat är känd för sin smakrika och kryddiga karaktär, och hos Kao suay thai meny får du uppleva denna autentiska smakupplevelse. Välkommen att besöka oss och njut av den thailändska matkulturen!

Mitt kök: Pad thai – TV4

Så gör du kräftor med thailändska smaker – varma thaikräftor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *