Nattjästa bullar kesella

Kesella är en populär svensk produkt som används i många bakrecept. Med sin krämiga konsistens och milda smak ger den en perfekt touch till olika bakverk. Ett av de enkla men läckra recepten är att göra nattjästa bullar med kesella. Detta är ett perfekt baka-på-kvällen-och-äta-på-morgonen-recept.

För att göra dessa bullar behöver du bara blanda ihop några ingredienser och sedan låta degen jäsa över natten. På morgonen kan du sedan vakna upp till nybakade bullar med en härlig doft i köket. Det är verkligen ett enkelt och bekvämt sätt att njuta av hemlagade bullar.

För att ge dessa bullar en extra touch av krämighet och saftighet används kesella i degen. Kesella ger bullarna en mjuk och luftig konsistens, samtidigt som den tillför en mild syrlighet. Det är verkligen en perfekt kombination med smörig konsistens och en mild smak. Att blanda i lite kesella i degen tar bullarna till en helt ny nivå av godhet.

Ingredienser för nattjästa bullar med kesella

Ingredienser för nattjästa bullar med kesella

  • 500 g vetemjöl
  • 50 g jäst
  • 1 dl socker
  • 1 tsk salt
  • 100 g smör
  • 2,5 dl kesella
  • 1 ägg
  • pärlsocker för dekoration

För att göra dessa nattjästa bullar med kesella behöver du följande ingredienser: vetemjöl, jäst, socker, salt, smör, kesella, ägg och pärlsocker för dekoration. Dessa ingredienser kommer tillsammans och skapar fluffiga och smakrika bullar.

Jag köper inte bröd längre! Jag bakar det själv två gånger i veckan| Smarrig.tv

Rågbröd & bullar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *