Overwatch McCree ulti-röstlinje

Overwatch mccree ultimate voice line

En av karaktärerna i Overwatch är Mccree, en rebellisk revolverman med ett dödligt ultimat kallat Deadeye. Deadeye ger Mccree förmågan att eliminera fiender med bara en avfyrning av hans pistol. Detta ultimat är känt för att vara ett av de mest ödesdigra i spelet och kan vara avgörande för att vända slaget till ditt lags fördel.

Mccree har också tillgång till en annan färdighet som heter Flashbang, en kortdistans-kasta granat som temporärt bländar och förhindrar rörelse och färdigheter hos fiender inom dess räckvidd. Detta gör det möjligt för Mccree att lättare ta ner sina mål och till och med stoppa ultimat från att användas av fiendekarakterer.

När Mccree använder sitt ultimat, Deadeye, höjer han sin pistol och riktas på de fiender som befinner sig framför honom. Han markerar då sina mål och under några sekunder laddar han upp för att släppa lös en dödlig skur av kraftfulla skott. Ju längre Mccree lyckas ladda upp utan att bli blockerad, desto fler skott kommer att avfyras. Detta gör Deadeye till ett av de ultimaten med längst rad i Overwatch.

Mccrees ultimat, även känd som ”High Noon”, kräver taktiskt tänkande och skicklighet för att användas effektivt. Att hitta rätt tidpunkt att aktivera det och välja rätt mål är avgörande för att utnyttja hela potentialen hos detta ultimat. Med Mccree ultimat lång rad och hans skicklighet med sin pistol är han en farlig karaktär som kan ställa till stor förödelse på slagfältet.

Vad är Overwatch?

Vad är Overwatch?

Overwatch är en populär teambaserad first-person shooter spel utvecklad och publicerad av Blizzard Entertainment. Spelet släpptes år 2016 och har snabbt blivit en av de mest kända och spelade spel inom genren.

Deadeye – McCree’s Ultimate

Deadeye - McCree's Ultimate

En av de mest ikoniska förmågorna i Overwatch är McCree’s ultimate – Deadeye. När McCree använder sin ultimate låser han upp sin pistol, riktar in sig på fiender inom synlinjen och avlossar en kraftfull och rörlig skott. Detta kan vara dödligt för motståndarna om de inte kan ta skydd eller skjuta ner McCree för att avbryta förmågen.

Pistols, flashbang och röstkommandon

Pistols, flashbang och röstkommandon

Mästaren av revolver, McCree, använder sig av en specialdesignad pistol som har hög precision och skada. Förutom sin pistol har han också en flashbang-granat som kan användas för att blända och störa fiender i närheten.

För att kommunicera med sina lagkamrater under matcherna har alla hjältar i Overwatch tillgång till snabbkommandon som kan utföras med en enkel knapptryckning. McCree kan till exempel använda röstkommandon för att meddela sina lagkamrater om fiender som han har sett eller sina förmågor som är redo att användas.

BEST MCCREE "WANTED" DEADLY AIM – Overwatch Montage

Overwatch – McCree Ultimate Teamkill Deadeye (Sextuple Kill!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *