Ronnie Fieg x ASICS Gel Diablo – vulkanutbrottet

Ronnie fieg x asics gel diablo volcano

En av de hetaste samarbetena inom sneakerindustrin just nu är mellan Ronnie Fieg och Asics. Denna gång har de skapat en exklusiv version av den populära modellen Gel Diablo, kallad ”Volcano”.

Ronnie Fieg är en välkänd namn inom streetwear och sneakerkulturen. Han är grundaren av butiken och varumärket Kith, och hans samarbeten har alltid lockat uppmärksamhet. Asics är ett japanskt märke som är känt för sina skor med hög kvalitet och komfort.

Den nya Gel Diablo Volcano är inspirerad av naturens krafter och har fått sitt namn efter den vulkaniska aktiviteten. Skon har en eldig färgpalett i rött och orange, som speglar lavaflödet som kommer från en vulkan. Den har också fluorescerande detaljer som lyser upp i mörkret, vilket ger skon en extra unik touch.

Denna limited edition-sneaker släpps endast i begränsad upplaga och kommer att vara svår att få tag på. Så om du vill ha den hetaste sneakermodellen just nu är det bäst att vara snabb.

Ett otroligt samarbete för hetaste sneakermodellerna

Ett otroligt samarbete för hetaste sneakermodellerna

Den spektakulära färgkombinationen i dessa sneakers, som påminner om en vulkan, ger ett unikt utseende och sticker ut bland mängden. Med en rödbrun överdel och detaljer i vulkaniska färger skapar dessa skor en kraftfull och intensiv look.

Ronnie Fieg har en lång historia av framgångsrika samarbeten och denna modell är inget undantag. Genom att kombinera sin kreativitet med Asics expertis inom skoteknik har han skapat en sko som är både stilfull och funktionell.

Med Gel-teknologin från Asics får du en fantastisk komfort och dämpning som gör dessa sneakers perfekta för långa promenader eller löpning. Det elastiska snörnings-systemet ger även en skräddarsydd passform för optimalt stöd.

Med Ronnie Fieg x Asics Gel Diablo Volcano kan du vara säker på att du inte bara får en trendig sneaker, utan även en sko av hög kvalitet som kommer att hålla länge. Denna sko är perfekt för den som vill sticka ut från mängden och ha det hetaste på fötterna.

First Impressions: Asics Gel-Cumulus 25 | I dig it

Ronnie Fieg x Asics Gel Lyte V "Volcano"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *