Rösten till monkey i kubo

Röstsättningen till monkey i Kubo har väckt stor förväntan bland filmens fans. Kubo, den älskade animerade filmen, har fått stor uppmärksamhet och nu är det äntligen dags att avgöra vilken skådespelare som ska ge röst åt karaktären monkey. Många har sina egna favoriter och diskussionen om vilken skådespelare som passar bäst är het.

Röstroller i animerade filmer är viktiga eftersom de ger liv åt karaktärerna och förmedlar deras personligheter. Monkey är en stark och modig karaktär som spelar en central roll i Kubo’s äventyr. Det är därför viktigt att skådespelaren som ger röst åt monkey kan förmedla denna styrka och mod med sin röst. Valet av röstskådespelare är alltid spännande och det ska bli intressant att se vilken skådespelare som får äran att ge monkey liv på vita duken.

Diskussionen om röstskådespelare i animerade filmer har blivit alltmer viktig de senaste åren med en ökad medvetenhet om mångfald och representation. Det finns en önskan om att se skådespelare som kan ge rösten åt karaktärer som är representativa för olika kulturer och etniciteter. Genom att göra ett medvetet val av röstskådespelare kan man bidra till att berika berättelsen och skapa en mer inkluderande filmupplevelse för alla.

Viktig information om röstningen

Viktig information om röstningen

Röstningen till monkey i kubo är nu öppen. Var med och bestäm vilken monkey som ska delta i Kubo-tävlingen!

Röst Monkey
1 Affen
2 Apina
3 Schimpanse
4 Makak

För att rösta, fyll i röstnumret bredvid den monkey du vill rösta på och skicka det till röstnummer@kubo.com.

Observera att varje person bara har möjlighet att rösta en gång. Röstningen kommer att stängas den 12 augusti kl. 23:59. Resultatet kommer att offentliggöras den 14 augusti.

Tack för ditt deltagande och lycka till med röstningen!

Kubo and the Two Strings OST 11 Monkey’s Story

"Messing with Monkey" Clip – Kubo and the Two Strings | LAIKA Studios

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *