Team Sportia Hölleviken öppettider

Team sportia höllviken öppettider

Team Sportia Hållviken är en populär idrottsbutik som erbjuder ett stort utbud av utrustning och kläder för olika team sporter. I Hållviken hittar du allt du behöver för att utöva din favoritsport, oavsett om det är fotboll, handboll, innebandy eller någon annan lagsport. Vårt engagerade team finns alltid tillgängligt för att ge dig bästa möjliga service och hjälpa dig att hitta rätt produkter för just dina behov.

Vår butik i Hållviken har generösa öppettider för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga flexibilitet. Vi har öppet varje dag i veckan och erbjuder såväl morgon- som kvällsöppet för att passa de flesta olika scheman. Hos oss kan du köpa allt från fotbollsskor och träningskläder till klubbor och skyddsutrustning. Vi har även ett brett sortiment av tillbehör och accessoarer som kan förbättra din prestation inom din idrott.

I Team Sportia Hållviken arbetar vi efter mottot ”Teamwork makes the dream work”. Vi vet att idrott är mer än bara en aktivitet – det är ett sätt att bygga relationer, samarbeta och ständigt utvecklas. Därför är vi dedikerade till att erbjuda våra kunder den bästa service och utrustning, så att du kan nå dina mål och uppnå dina drömmar. Välkommen till Team Sportia Hållviken!

Team Sportia Hållviken – Vår tidtabell och öppettider

Team Sportia Hållviken - Vår tidtabell och öppettider

Team Sportia Hållviken är din destination för allt inom sport och teamaktiviteter. Vi erbjuder ett brett utbud av sportutrustning, kläder och tillbehör för både vuxna och barn.

Öppettider

Vi har generösa öppettider för att passa ditt schema och sportbehov. Nedan hittar du vår aktuella tidtabell:

Måndag-fredag: 10:00-18:00

Lördag: 10:00-15:00

Söndag: Stängt

Team

Team

Team Sportia Hållviken är en stolt del av Team Sportia-familjen. Vårt team består av kunnig och engagerad personal som är redo att hjälpa dig med rätt utrustning för din sport och fritidsaktivitet. Vi har också dedikerade tränare och instruktörer för att hjälpa dig ta ditt spel till nästa nivå.

Kom och besök oss på Team Sportia Hållviken för att uppleva en fantastisk shoppingupplevelse och få expertråd för din sportutrustning. Vårt team ser fram emot att välkomna dig!

How to review your annual progress as an athlete (and plan to smash your 2020 goals!)

Orienteering: Tryvann, Oslo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *