Jobb på hotell – engelska

Job in the hotel english

Job på hotell är mycket populära bland sökande som vill arbeta och lära sig engelska. Det finns många olika arbetsuppgifter på ett hotell, och personalen behöver ha bra kunskaper i både svenska och engelska.

En av de vanligaste rollerna på ett hotell är receptionist. En receptionist möter gäster och hjälper dem att checka in och ut. De svarar också på frågor och ger information om hotellets tjänster och faciliteter. Det är viktigt att ha bra kommunikationsförmåga och vara vänlig och hjälpsam eftersom man är ansiktet utåt för hotellet.

Att arbeta som en receptionist på ett hotell ger möjlighet att träffa människor från hela världen, vilket gör det till en spännande och berikande erfarenhet. Det ger också möjlighet att förbättra ens engelska färdigheter och lära sig om olika kulturer och seder.

Om du är intresserad av att jobba som receptionist på ett hotell och vill förbättra din engelska, är detta en utmärkt möjlighet för dig. Skicka in din ansökan idag!

Sökande

Sökande

Om du letar efter ett jobb på hotell som receptionist, är det viktigt att du har engelska kunskaper. Detta beror på att många hotell välkomnar internationella gäster och därmed behöver personal som kan kommunicera på engelska.

Jobbet som receptionist

Som receptionist på ett hotell är en av dina huvudsakliga uppgifter att välkomna gäster, checka in dem och ge dem information om hotellet och närliggande attraktioner. Du kommer också att ta emot bokningar och svara på frågor från gästerna. Det är viktigt att du är trevlig, hjälpsam och har god kommunikationsförmåga.

Ibland kan det vara hektiskt och stressigt i receptionen, så det är viktigt att du kan hantera stressiga situationer på ett professionellt sätt.

Personliga egenskaper

Personliga egenskaper

För att vara en lämplig kandidat för jobbet som receptionist på ett hotell bör du vara vänlig, utåtriktad och ha goda organisatoriska färdigheter. Du bör ha en positiv attityd och vara beredd att hjälpa gästerna på alla möjliga sätt.

Sammanfattning:

Sök efter jobb som receptionist på ett hotell! Engelska kunskaper är ett plus eftersom de flesta hotell behöver personal som kan kommunicera på engelska.

65 English Phrases Going to the Hotel Part 1 – Beginner Intermediate English Listening and Speaking

Världens bästa hotell – Kristoffer pratar Engelska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *