Avgång från orange län till Playa del Carmen

Distance from orange county to playa del carmen

Om du planerar en resa från Orange County till Playa Del Carmen, är det viktigt att känna till avståndet mellan dessa två destinationer. Orange County är beläget i Kalifornien, USA, medan Playa Del Carmen är en populär semesterort belägen på Yucatánhalvön i Mexiko. Att veta avståndet och den bästa rutten kan hjälpa dig att planera din resa på ett effektivt sätt.

Avståndet mellan Orange County och Playa Del Carmen är cirka 3 860 kilometer. Det är en ganska lång sträcka, och det finns olika sätt att ta sig från Orange County till Playa Del Carmen. En av de vanligaste sätten är att ta en flygning från Los Angeles International Airport (LAX) till Cancún International Airport (CUN), vilket tar cirka 4-5 timmar.

Efter att ha anlänt till Cancún, kan du antingen ta en direkttransfer till Playa Del Carmen, vilket tar cirka 45 minuter, eller så kan du hyra en bil och köra själv. Om du väljer att köra själv, kan du njuta av den vackra landskapet längs vägen och stanna vid olika sevärdheter längs Yucatánhalvön.

Sammanfattningsvis, för att ta sig från Orange County till Playa Del Carmen, är det bästa sättet att flyga till Cancún och sedan ta en transfer eller hyra en bil. På så sätt kan du njuta av din resa och vara flexibel med ditt schema. Se till att planera i förväg och boka dina flygbiljetter och boende i god tid för att undvika eventuella förseningar eller missöden under resan. Lycka till med din resa!

Avståndet från Orange County till Playa del Carmen

Avståndet från Orange County till Playa del Carmen

Avståndet från Orange County till Playa del Carmen är en viktig faktor att överväga när man planerar en resa. Orange County är en av de mest kända platserna i Kalifornien, medan Playa del Carmen är en populär turistdestination i Mexiko. Att förstå avståndet och den bästa rutten mellan dessa två platser kan hjälpa dig att planera din resa på ett effektivt sätt.

Avstånd

Avstånd

Avståndet mellan Orange County och Playa del Carmen är cirka 3 450 kilometer.

Rutt

Rutt

Den bästa rutten från Orange County till Playa del Carmen beror på dina preferenser och resurser. Det finns flera möjliga vägar att välja mellan:

  • Flyg: Det snabbaste sättet att resa mellan Orange County och Playa del Carmen är genom att ta ett flyg. Det finns direktflyg till Cancún International Airport från John Wayne Airport, som ligger i närheten av Orange County. Efter att ha landat på Cancún International Airport kan du ta en transfer eller hyra en bil för att nå Playa del Carmen.
  • Bil: Om du föredrar att köra kan du ta en bil från Orange County och köra söderut genom USA och Mexiko. Du kommer att passera gränsen vid San Ysidro och fortsätta genom Mexiko på Autopista 1D (Mexikos federala motorväg 1D) tills du når Playa del Carmen.
  • Tåg: En annan möjlighet är att resa med tåg och buss. Du kan ta ett tåg från Orange County till Los Angeles Union Station och sedan byta till en buss som går till Tijuana, Mexiko. Från Tijuana kan du ta en annan buss eller taxi till Playa del Carmen.

Oavsett vilken rutten du väljer är det viktigt att planera din resa i förväg, se till att ha alla nödvändiga resedokument och vara medveten om eventuella visum- eller inresekrav.

Iberostar Quetzal 5 Star Hotel Playa del Carmen Mexico 🇲🇽 Meksyk

UTFORSKA DET ANDRA STÖRSTA REVET I VÄRLDEN..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *